Dňa 9. 12. 2015 sa konal v hoteli Holiday Inn 4. ročník súťaže Žilinská gastronomická jeseň.
a) STUDENÁ KUCHYŇA
1. miesto RICHARD GLASNÁK (4.B) pod vedením pána majstra J. Šimku
b) TEPLÁ KUCHYŇA
Téma: JESEŇ NA TANIERI – JEDLÁ Z TEKVICE A STRUKOVÍN
1. miesto DÁVID RUML (3.C) pod vedením pána majstra F. Plavého
2. miesto MARIÁN MRAVEC (2.C) pod vedením pani majsterky S. Račkovej
♣ disciplína CULINARY CUP JUNIOR TEAM
1. miesto „TOP ŠKOLA SLOVENSKA“
Tím tvorili 3 súťažiaci pod vedením pani majsterky M. Kamenčíkovej a pána majstra F. Plavého
ADAM JANKOVSKÝ (3.C)
MAREK PAPUČÍK (2.B)
ANDREJ ŠÁLEK (3.G),
ktorí spoločne pripravili slávnostnú misu pre 8 osôb s ukážkovým tanierom a 2 druhmi omáčok. Jeden z tímu – ANDREJ ŠÁLEK (3.G)
sa zúčastnil v kategórie Teplá kuchyňa junior.
Všetkým oceneným, ako aj tým, ktorí ich na súťaž pripravovali
GRATULUJEME a ĎAKUJEME za reprezentáciu školy!
😀