Dňa 09. 02. 2022 sa uskutočnila školská súťaž druhých a tretích ročníkov zručností žiakov v odboroch kuchár, čašník, servírka a hotelová akadémia.
V odbore kuchár bolo úlohou žiakov správne zvládnuť techniku krájania rôznych druhov zeleniny.
V odbore čašník, servírka, žiaci súťažili v príprave espressa, cappuccina a miešaných nápojov.
Umiestnenie žiakov v odbore kuchár:
- miesto – Dávid Černák III.A
- miesto – Michaela Kubicová II.A
- miesto – Simona Galbavá III.F
Umiestnenie žiakov v odbore čašník – servírka:
- miesto – Natália Martinková II.A
- miesto – Vanessa Ondrášková II.D
- miesto – Mária Mináriková III.A
Všetci zúčastnení žiaci vynaložili maximálne úsilie a predviedli svoju súťaživosť, začo boli odmenení praktickými darčekmi.
Veríme, že budeme v takomto súťažnom duchu pokračovať v ďalších rokoch.